H is for Hero: P

PIPPIN (Taru sormusten herrasta – The Lord of the Rings)

”Great! Where are we going?”
MoH_P_n
Kun olin lapsi, leikin usein Sormusten herraa isoveljeni ja kahden serkkuni kanssa. Minun olin Pippin, koska olen meistä nuorin, kuten Pippin on hobiteista nuorin. (Toisaalta olin myös Gandalf, joten…?) Pippin on ehkä “tukintolvana”, mutta harva onnistuu näyttämään yhtä komealta Gondorin haarniskassa paljain jaloin. Ja vielä selviämään niistä taisteluista hengissä…

When I was a kid I used to play The Lord of the Rings with my big brother and our two cousins. I was Pippin since I’m the youngest of us, just like Pippin is the youngest of the Hobbits. (But I was Gandalf, too, so…?) Pippin may be a “fool of a Took” but not many look as handsome in Gondor’s armor barefooted as he does. Or survive all those battles…

Muita sankareita: Porthos (Kolme muskettisoturia) ja Jean-Luc Picard (Star Trek The Next Generation)
Other heroes: Porthos (The Three Musketeers) and Jean-Luc Picard (Star Trek The Next Generation)

The Lord of the Rings written by J. R. R. Tolkien.
The quote above from the movie The Fellowship of the Ring.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *