Jediarkistojen kätköistä

FROM THE JEDI ARCHIVES

On ollut viime aikoina aika haipakkaa, niin saatte tyytyä joskus yläasteelle taiteilemaani sarjakuvaan ”Darth X ja jäinen kanankoipi”.
I’ve been rather busy lately so you’ll have to settle for this little ”Darth X and the Frozen Chicken” comic I made back in middle school.
Darth X_n
Meillä oli yläasteella Lumihevosen kanssa tällainen ”Inspiraatio-vihko”, johon piirtelimme kolmen vuoden ajan kaikkea randomia. Niin paljon hevosia… Oikeastaan kyseisiä vihkoja kertyi lopulta vuosien varrella viisi, mutta loput niiden sisältämästä taiteesta saavat jäädä pöytälaatikkooni.
During middle school, Snowhorse and I had this ”Inspiration notebook” in which we drew all sorts of random stuff. And so many horses. In the end we had five of those notebooks over the years but the rest of the art in them will remain in my drawer.

Star Wars created by George Lucas.

3 vastausta artikkeliin ”Jediarkistojen kätköistä

  1. *Reps* Kiitos kun palautit tän mieleen, hyvä että se saa ansaitsemaansa näkyvyyttä! Ne loput inspis-jutut saa munkin puolesta nukkua ruususenunta pöytälaatikossa…

    • Mun suosikkeja on ne meidän sitaattisivut, mä hajoilen niille aina ihan täysin. Piirrokset saa kyllä jäädä piiloon, mutta on niiden vihkojen selailu aina sellainen nostalgiatrippi. Me oltiin niin teinejä ja outoja ja nörttejä jo silloin, mutta varmaan teineiksi ihan kivoja.

      Tai kuten matikanopettajamme Jäyhä Pohjalainen kerran sanoi: ”Tääl on fiksuja kerranki, ja nyt on perjantai!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *