Eräänlaista sotaa

A KIND OF A WAR
Gaiverruksia137_n
This is like war. //
The winner is the one who’s the strongest and the fastest… //
…or maybe the most shameless! //
One has to use one’s wits and the most modern technology. //
A war full of small and big battles… //
…great victories… //
…and bitter losses. ”NOOOO!!! Someone else got here fist AGAIN!” (Tex Willer – newest issues)

Olen varmaan ainoa 25-vuotias nainen sodassa kaikkia pääkaupunkiseudun kirjastoja käyttäviä kuusikymppisiä willeristisetiä vastaan. En kyllä ole tästä varma. Tämän ”sodan” katkerin häviö minulle oli kyllä se, kun joku pölli Viikin kirjaston Willer-lehtiä, kunnes tilaus sinne lopetettiin 🙁

I’m probably the only 25-year-old woman in a war against all the library-going sixty-something Willer-fanboys in the capital area. I’m not sure of this, though. The most bitter loss in this ”war” for me was when someone kept stealing Willer-comics from the library in Viikki until they cancelled their order 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *