Hyvästit Mayalle

FAREWELL TO MAYA
Maya_n
Korkeasaaren eläintarhan nuori myskihärkänaaras Maya sairastui yllättäen ja piti lopettaa. Tämä on hyvin surullista, koska Maya oli geneettisesti arvokas yksilö, joka oli kovalla työllä saatu Venäläisestä eläintarhasta. Kaipaamaan jäivät puoliso Isak ja eläntarhan väki.
Korkeasaari Zoo’s young female muskox Maya got suddenly ill and had to be put down. This was very sad especially as Maya was a genetically valuable individual and getting her from a Russian zoo was a difficult task. Maya will be missed by her spouse Isak and the zoo staff.

Hauskaa tietoa myskihäristä: myskihärät eivät ole härkiä, eikä niillä ole myskirauhasia. Oikeasti ne ovat vuohieläimiä, ja myskimäinen haju johtuu niiden virtsasta.
Fun facts about muskoxen: they are not oxen and they don’t have musk glands. Muskoxen are related to goats, and the musk-like odour is caused by their urine.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *