Eläinten elokuu – C

ANIMAL AUGUST – C

CHILENFLAMINGO – CHILEAN FLAMINGO (Phoenicopterus chilensis)
EE_C
Flamingot ovat tunnettuja vaaleanpunaisista sulistaan. Vaaleanpunaisen värin muodostumiseksi flamingon täytyy saada karotenoideja ravinnostaan, joka muodostuu pääosin erilaisista pienistä äyriäisistä. Mikäli flamingo ei saa tarpeeksi karotenoideja, sen väritys haalistuu. Tutkimus on osoittanut, että kirkkaan vaaleanpunainen väri on myös suosion tae flamingoparvessa. Kannattaa siis syödä terveellisesti!

Flamingos are known fror their pink coloration. To form pink coloration a flamingo has to get carotenoids from its food that mainly consisit of small crustaceans. If a flamingo does not get enough carotenoids its pink color will fade. Studies have also shown that a brightly colored flamingo is more popular among its kind than a faded one. It sure pays off to eat healthy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *