Eläinten elokuu – M

ANIMAL AUGUST – M

MERISAUKKO – SEA OTTER (Enhydra lutris)
EE_M
Merisaukkojen suosikkiruokaa ovat merisiilit. Saukko rikkoo merisiilin kovat kuoren lyömällä sitä vatsansa päällä pitämäänsä kiveen, joka toimii kuin alasin. Oikein hyviä työkalukiviä ei kuitenkaan löydy ihan helposti. Onneksi merisaukko voi pitää hyvää kiveä helposti mukanaan. Merisaukon löysä nahka muodostaa nimittäin taskun otuksen etukäpälien alla, ja siinä suosikkikivi kulkee mukavasti mukana.

Sea otter’s favorite food is sea urchins. The otter breaks sea urchins’ hard shell by hitting it against an anvil-like rock it keeps on its belly. Good tool rocks are not easy to find, however. Luckily a sea otter can easilly carry a good rock with it. Sea otter’s loose skin forms a pouch under it front paws, and an otter’s favorite rock is easily carried around in it.

Yksi vastaus artikkeliin ”Eläinten elokuu – M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *