Eläinten elokuu – Å

ANIMAL AUGUST – Å

Å: TÄHTIPÅRTIN KAUTTA UUSIIN MAAILMOIHIN – Å: NEW WORLDS THROUGH THE STARGÅTE
EE_Å
Tieteiskirjallisuudessa vieraitten planeettojen olennot muistuttavat usein ihmisiä, ja elinympäristöt tammimetsiä. Oma planeettamme on kuitenkin täynnä mitä erikoisimpia ja uskomattomimpia eläimiä, jotka selviävät niin kylmässä, kuumassa kuin kovassa paineessakin. Siksi vieraitten planeettojen elämänmuodot voivat olla hurjimpia unelmiammekin hämmästyttävämpiä. Muiden planeettojen mahdollisia elämänmuotoja tutkii tieteenala nimeltä astrobiologia. Kuka tietää mitä sieltä vielä löytyykään! Tässä kuvassa on NASAn Kepler-teleskooppi matkallaan etsimään uutta elämää.

In science fiction, the creatures from other planets are quite human-like, and environments look a lot like oak forests. However, our own planet is filled with curious and unbelievable animals that can live in extreme cold, heat and pressure. Therefor the living beings on other planets can be wilder than we ever imagined. The field of science studying the possible life forms on other planets is called astrobiology. Who knows what we may find out there! In this picture NASA’s Kepler telescope is on its way to find new life.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *