Eläinten elokuu – Ö

ANIMAL AUGUST – Ö

ÖLJYELÄIMET – OIL ANIMALS
EE_Ö
Muovi tehdään öljystä. Öljy taas on muodostunut vuosimiljoonien aikana valtavassa paineessa muinoin eläneistä eläimistä ja kasveista, kuten jättimäisistä sudenkorennoista ja saniaispuista. Jos katsot ympärillesi, voit laskea, kuinka monta muovista tehtyä asiaa näet juuri nyt. Seuraavalla kerralla, kun ostat jotain uutta, käytä pieni hetki kunnioittaaksesi menneiden aikojen mahtavia eläimiä.

Plastic is made of oil. Oil, in turn, is formed in intence pressure over the period of millions of years from ancient animals and plants, like giant dragonflies and fern trees. If you look around yourself you can count how many things made of plastic you see right now. Next time you buy something new spend a moment to pay respect to all those magnificent animals that lived long ago.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *