Syntymäpäivä

BIRTHDAY
Gaiverruksia217_n
”Guess what?” //
”My blog Gaiverruksia is three years old today!” //
”There are already more than 300 posts.” //
”And because someone is going to ask anyway…” //
”My personal favorite comics are often the ones with no dialogue, such as Snow Angel or Pocahontas-moments of My Life. And of coruse, the nerdier the better, like A Nerdy Girl’s Wardrobe.” //
”I would also like to hear which of my comics or other posts you have liked the most. So please tell me your favorites through some way of communication! One of the people answering will win a small prize…”

6 vastausta artikkeliin ”Syntymäpäivä

 1. Hyvää syntymäpäivää blogille! Mä tykkään eniten lukea ”kuulumisia” eli mitä kaikkea sun elämässä tapahtuu 🙂 Ja sit kaikki, missä on Spock tai Tohtori (etenkin Tennant-versio) herättävät lämpimiä tunteita!

 2. Synttärionnea sarjakuvalle!

  Erityisesti tykkään hyvistä läpistä esim. ”mieluummin makaan hereillä pimeässä kuin olen yksin laivalla :””D

  Pidemmät tuokiot elämästäsi ovat suosikkejani tässä blogissa. Kaikenmoiset kuulumiset aina kiinnostavat minua ystävänäsi muutenkin.

  Visuaaliset piirroshaasteet ovat mielenkiintoisia, vaikka kohteena olevaa sarjaa ei tuntisikaan.

  Oot kyllä super tuottelias! Pisteet siitä! Keep on good work!

  Kai mä osallistun arvontaan? Jooko?

 3. Parhaita on ollu erilaiset yllätystwistit, jotka joko avaa sun persoonaa tai on ehkäpä ollu sulle jotain avaavia hetkiä ymmärtämään muita. Niinku se junaperhepiknik (emmä osaa sanoa oliko se ehkä molempia). Toisaalta sit taas söpöilyjutut piristää ja on ihkuja. WRWAAAAAAAAA emmä osaa sanoo. Oot kiva ja oli hauska nähä viikko sitte.

 4. Moi muru!
  Mä tykkään eniten nördäilyistä ja näistä kuukauden piirustushaasteista ^^ Toi pikkupätkä, jossa oli Newt, oli vähän niinku molempia ja sulatti sydämen… Koska Neeeeewt <3
  Ja nostan hattua kun oot niin säännöllinen ja tuottelias!

  Pus mus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *