Vuohia rakastavat naiset

THE WOMEN WHO LOVE GOATS
Gaiverruksia223_n
Jon Ronson: The Men who Stare at Goats. ”–It was apparently determined within Special Forces that it was just about impossible to form an emotional bond with a goat.–” //
”Oh Jore, you silly little pumpkin!” ”Ilona, you’re so cute!” ”I love you too, Irmeli, but please don’t eat my shirt…”

Hauska juttu on se, että luin kyseisen kirjan englanniksi, mutta tuo on teoksen oikea suomenkielinen käännös. Kävin lainaamassa suomenkielisen painoksen kirjastosta vain tuon yhden lauseen takia. Kirja muuten löytyi hyllystä imeltä ”sotataktiikat”. Mitäköhän mahtoi kirjastonhoitaja ajatella, kun kysyin hyllyn sijaintia…

Fun thing is that I read the book in English but this comic has the real Finnish translation. I went to library to borrow the Finnish version just for this one sentence. The book is by the way in the section of ”war tactics”. I wonder what the librarian thought when I asked where it was…

3 vastausta artikkeliin ”Vuohia rakastavat naiset

    • Sori, se ei ole Surtsey vaan Kolumbus, mun toinen pehmoleluheppa. Kolumbus kyllä otti ihan tyynesti tämän sarjisesiintymisensä, mutta se nyt ei muutenkaan turhaan hötkyile. Ehkä Surtseykin pääsee vielä sarjiksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *