Inktober 2018, 29-31

Viimeiset!
The last ones!Inktober oli hauska piirustushaaste toteuttaa, ja ylpeänä voin sanoa, että piirsin joka päivä, vaikka olin kolmanneksen kuusta leireillä ja muutoin poissa kotoa. Samalla tuli tajuttua ja opittua muutamia uusia asioita tussaamisen tekniikasta ja esimerkiksi varjostuksesta. Suosittelen kokeilemaan! Vinkatkaa toki, jos törmäätte muihin kivoihin piirustushaasteisiin – kokeilisin mielelläni taas jotain uutta!
Inktober was a fun drawing challenge to work with, and I can proudly say that I drew every day even though I was on camps and otherwise away from home for a third of the month. While working on these I realized and learned some new things about inking techniques and shading, for instance. I suggest you try it! And please tell me if you find other nice drawing challenges – I’d be happy to try something new again!

#Inktober #Inktober2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *