Kelmien kuukausi: C

A MONTH OF VILLAINS: C

RUOSKA-CLUNY – CLUNY THE SCOURGE (Soturi Matiaksen miekka – Redwall)

Ruoska-Cluny on Redwallin taru -sarjan ensimmäinen pahis, ja klassinen sellainen: iso, julma, yksisilmäinen rotta, joka pieksee vastustajiaan (ja alaisiaan) ruoskamaiseen häntäänsä kiinnitetyllä myrkkypiikillä. Tarinan sankari, Matias-hiiri, pelastuikin Clunyltä kirjaimellisesti viimeisellä kellonlyömällä.

Cluny the Scourge is the first villain in the Redwall book series, and a classical baddie he is: a big, cruel, one-eyed rat who whacks his enemies (and allies) with the poisonous spike attached to his scourge-like tail. The hero of the story, Matthias the mouse, was literally saved from Cluny by the bell.

A Tale of Redwall by Brian Jacques

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *