Pekarileikeri

PECCARYLIGER
Hiljakkoin piirsin uuden eläimen, myskikommakon, yhdistelemällä kolmen satunnaisen eläimen piirteitä. Tämä oli sen verran hauskaa taiteulua, että päätin tehdä saman uudelleen, ja haastoin myös Lumihevosen mukaan. Päätimme arpoa kolme eläintä, piirtää kumpikin niistä omat tulkintamme ja vertailla jälkikäteen, kuinka samanlaisia tai erilaisia otuksistamme tuli. Kolme eläintämme olivat pekari, tiikeri ja leijona. Lumihevosen pekarileikeri löytyy täältä.
Recently I drew a new animal, the musk froyote, by combining the traits of three randomly picked animals. This was so much fun that I wanted to do it again and asked Snowhorse to join the challenge. We decided to randomly pick three animals, draw our own animals and afterwards compare them to see how similar they are. Our three animals were peccary, tiger and lion. You can see Snowhorse’s peccaryliger here.

Tämä haaste oli muuten paljon tylsempi kuin aikaisempi, lähinnä siksi, että tiikeri ja leijona ovat niin samanlaisia eläimiä. Ne on kyllä helppo erottaa toisistaan, mutta vain värityksen ja urosleijonan harjan perusteella. Muodoltaan ne ovat äärimmäisen samanlaisia, minkä takia tähän otukseen oli vaikea ottaa näiltä isoilta kissoilta juuri muita piirteitä kuin ne, jotka erottavat ne toisitaan… Lopullisesta otuksesta tuli kuitenkin aika söpö.
This challenge was much less fun than the previous one, mostly because tiger and lion are so similar animals. Their differences are easy to spot of course but they are basically limited to color and male lion’s mane. Shape-wise they are extremely much alike so I couldn’t really take anything from these big cats to the creature than what separates them… The mixed-creature is still pretty cute.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *