Inktober 2019, 1-6

Inktober on täällä taas! Inktober on taiteilija Jake Parkerin keskismä piirustushaaste, jonka tarkoituksena on piirtää musteella jotakin joka päivä lokakuun ajan ja laittaa teoksensa muiden nähtäväksi. Piirrän päivittäin, mutta postaan kerran viikossa, koska en vaivaudu skannaamaan joka päivä. Käytän inspiraationani Inktoberin ”virallista vinkkilistaa” ja kirjoitan joka kuvaan päivän sanan. Lisää mustetta ensi viikolla!
Inktober is here again! Inktober is a drawing challenge invented by Jake Parker. The point is to draw with ink every day in October and post your drawings for others to see. I draw daily but only post once a week because I don’t bother to scan daily. I use the ”Inktober official prompt list” for inspiration and mark the prompt word in every drawing. More ink next week!

#Inktober #Inktober2019

The Lord of the Rings by J. R. R. Tolkien
Joker by DC Comics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *