Paras työpäivä

THE BEST DAY OF WORK

”Hi Kati, can you come and teach arts for 8-graders for two hours?” ”Yes!” //
”Your teacher told me that today you should do some croquis drawing.” //
”That means that one at a time is the model and others draw a quick sketch of them. We’ll be using water colors.” //
”I can be the first model. You have five minutes to draw me. After that we’ll switch, and I’ll start drawing as well.” //
”An hour and a half of croquis drawing with actually nice teenagers! I’m almost embarrassed that I’m getting payed for this!”

Koska croquis-piiroksissa kasvospiirteet ovat kovasti toissijainen asia, piirroksistani lienee mahdotonta tunnistaa malleina olleita oppilaita, joten uskallan julkaista tuon kuvistunnin työni.
Because faces are really not that important in croquis drawings I think it’s impossible to recognize the students in these drawings, hence I guess I can publish them here.


8 vastausta artikkeliin ”Paras työpäivä

  1. Awesome 😀 Kelpais mullekin. Tosin no, tässä kuussa pääsen ehkä opettamaan yläastelaisille japanin kirjoittamista ja se on kyllä potentiaalisesti yhtä siistiä 😀 Voin sit jälkikäteen raportoida että onko oikeesti…

  2. Tuli mieleen ;.Kun on noita eläimiä, jotka on jo nimessään sekoitettu jonkun muun eliön kanssa, niin sellaisista jos ottaisit Lumihevosen kanssa uuden piirroshaasteen! Ehdotukseni on : hepokatti, käpytikka ja supikoira .How about it?

    • Hyvä idea! Hepokatista on paha pistää paremmaksi, mutta yritän silti lintujen saralla: miten olisi vaikka mehiläishaukka, kalahuuhkaja tai lehmähaikara (tai vaikka ihan vain härkälintu)?

    • Ahahahaha! Hepokatti, käpytikka ja supikoira kuulostaa mahtavalta yhdistelmältä – ehkä kuitenkin niinä oikeina eläiminä eikä niin kuin sekoite-eläiminä jo valmiiksi. Laitetaan listalle, tästä tulee hieno! Myös mehiläishaukka-kalahuuhkaja-lehmähaikarasta voi tulla jännä – saattaa tosin olla vaikeampi, kun kyseessä on kolme lintua.

      Vai miten olisi hämähäkkiapina, kissakala ja härkäsammakko?

      • Mä siis meinasin, että jos piirtäisit esim. mehiläishaukan tuolla tyylillä, tai kalahuuhkajan tai lehmähaikaran. Vaikka niissä onkin vain 2 eläintä, voisi lopputuloksista tulla aika mielenkiintoisia… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *