Kulkemisen kuukausi: G

MONTH OF MOVING: G

SUURI LASIHISSI – THE GREAT GLASS ELEVATOR (Jali ja suklaatehdas – Charlie and the Chocolate Factory)
”This isn’t just an ordinary up-and-down lift! This lift can go sideways and longways and slantways and any other way you can think of!”

Villi Vonkan suklaatehdas on täynnä yllätyksiä – suklaaputouksia, Umppa-lumppia, purukumiaterioita… ja maailman paras hissi. Suuri lasihissi ei kulje vain ylös ja alas, vaan myös sivuille ja vinottain, aina tarpeen mukaan. Hississä on kaikkialla nappuloita, joita painelemalla voi määrätä, mihin se menee. Se myös lentää. Tosin ulos päästäkseen on tehtävä reikä tehtaan kattoon. Ja sisään päästäkseen toinen. Parasta on, että hissi on lasia, joten ulos näkee joka suuntaan.

Willy Wonka’s chocolate factory is full of surprises – chocolate rivers, Uumpa Loompahs, chewing gum meals… and the best elevator in the world. The Great Glass Elevator (or Lift) doesn’t just go up and down but also sideways and diagonally when needed. The Elevator has buttons everywhere and you can press them to tell the Elevator where to go. It can also fly. To get out of the factory you just need to make a hole in the roof first. And another one to get back in. The best thing is that the Elevator is made of glass so you can see out in every direction.

The quote by Willy Wonka
Charlie and the Chocolate Factory by Roald Dahl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *