Kulkemisen kuukausi: H

MONTH OF MOVING: H

MUSTA HELMI – THE BLACK PEARL (Pirates of the Caribbean)
”You’ve seen a ship with black sails that’s crewed by the damned, and captained by a man so evil that Hell itself spat him back out?”

Musta Helmi Karibianmeren nopein merirosvolaiva ja Jack Sparrown – anteeksi, kapteeni Jack Sparrown – ylpeys. Tätä paattia havittelee milloin kukakin, koska sitä kehutaan niin tavattoman nopeaksi. Kumma kyllä Helmi todella on elokuvasarjan nopeimpia aluksia, vaikka sen purjeet ovat aina aivan riekaleina.

The Black Pearl is the fastest pirate ship on the Caribbean and the pride of Jack Sparrow – sorry, Captain Jack Sparrow. All sorts of people try to get the hold of this ship as it is said to be so fast. Surprisingly the Pearl is actually one of the fastest ships in the movies even though its sails are always so shredded.

The quote by Mullroy in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Pirates of the Caribbean directed by Gore Verbinsky

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *