Kulkemisen kuukausi: I

MONTH OF MOVING: I

ISON KILTIN JÄTIN KORVA – THE BIG FRIENDLY GIANT’S EAR (Iso Kiltti Jätti – The BFG)
”I hope I don’t fall down your earhole.”

Kovin moni ihminen ei ole päässyt matkustamaan jättiläisen kyydissä pois ihmisten maailmasta, unten maailmaan ja takaisin. Pieni tyttö nimeltä Sohvi on sen tehnyt. Paras matkustuspaikka hänelle oli hänen kiltin jättiystävänsä korvan päällä, missä oli mukavaa ja turvallista. Tosin siellä ollessaan Sohvin piti kuiskata hyvin hiljaa, jos halusi sanoa jotain IKJ:lle – tällä kun on tavattoman hyvä kuulo.

Not many people have ever been carried by a giant away from the human world, to the world of dreams and then back again. A little girl named Sophie has. The bast place for her to travel was on the ear of her kind giant friend where it was comfortable and safe for her. Travelling there Sophie has to whisper very quietly if she wanted to say something to the BFG because he had such good hearing.

The quote by Sophie in The BFG
The BFG by Roald Dahl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *