Kulkemisen kuukausi: K

MONTH OF MOVING: K

KITT (Ritari Ässä – Knight Rider)
”KITT. Shut up.”

KITT (Knight Industrials Two Thousand) on maailman paras puhuva auto. Siitä löytyy sopiva hilavitkutin ja vempele jokaisesta pulasta selviämiseen. Sitä paitsi KITT hyppää hienosti rotkojen ja aitojen ja vaikka minkä yli – ainakin kerran joka jaksossa. KITT osaa ajaa itse itseään, mutta yleensä sen omistaja Michael Knight tahtoo ajaa. Auton tehtäväksi jää kommentoida kuskinsa edesottamuksia. KITTillä ei pitäisi tietenkään olla huumorintajua, sehän on kone. Mutta kyllä sillä jollain tasolla silti on. Mutta se ei itse koskaan myönnä sitä.

KITT (Knight Industrials Two Thousand) is the best talking car in the world. It has just the gadget and whatchamacallit to get you out of every jam you ever get into. KITT can also jump epically over canyons, fences and whatevers – at least once in every episode. KITT can drive himself but usually his owner Michael Knight does the driving. The car’s job is to comment on the driver’s shenanigans. KITT is not supposed to have a sense of humor, it’s a machine after all. But on some level it still does. Yet it never admits it.

The quote by Micheal Knight to KITT in every other episode
Knight Rider created by Glen A. Larson

2 vastausta artikkeliin ”Kulkemisen kuukausi: K

  1. ”KITTillä on sarkastinen huumori / se on kone, sillä ei oo tunteita / usein KITT vitsailee Michaelin naisseikkailuista / Michael on omistanut elämänsä vain säätiötä varten / hän ei voi elää parisuhteessa n a i s e n k a n s s a”

    – Wikirock: ”Ritari Ässä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *