Kulkemisen kuukausi: M

MONTH OF MOVING: M

ASTON MARTIN (James Bond)
”You have a license to kill, not to break the traffic laws.”

Salaisella agentilla pitää olla auto. Eikä mikä tahansa auto, vaan hieno auto, jossa on kaikki siistit aseet ja ominaisuudet. Siksi suunnilleen jokaisessa James Bond -leffassa pitää olla kohtaus, jossa hullu tiedemies Q esittelee uusimman agenttiauton hienoudet. Jokainen hilavitkutin on takuuvarma Chehovin ase – jos se esitellään elokuvan alussa, sitä varmasti käytetään ennen rainan loppua.

A secret agent must have a car. And not any old car but a nice car with all the cool guns and gadgets. This is why in pretty much every James Bond movie there has to be a scene where the crazy inventor Q shows us the properties of the new agent car. Every gadget is surely a Chekhov’s gun – if it is shown in the beginning of the movie, it is definitely going to be used before the end credits.

The quote by Q to 007 in Goldeneye
James Bond created by Ian Fleming

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *