Kivoja ihmisiä

NICE PEOPLE
Aikido logo_n
Harrastin siis aikidoa yliopiston seurassa, ja oli hauskaa 😀 Mutta nyt on treenit loppu, ja tulee ikävä kivoja ihmisiä… Piirsin aikido-seuralle vaakunan, jonka tunnuslause tulee siitä, että yksi opettajistamme tekniikkaa näyttäessään sanoi: ”Nyt voisimme lyödä tähän tai potkaista tähän… mutta emme tee niin, koska me olemme kivoja ihmisiä täällä.” Ja sitten me kaikki muut aloimme hokea sitä.
I trained aikido in St Andrews University Aikido Club and it was fun 😀 But now the training is over, and I’ll miss all those nice people. The motto in the coat of arms I drew comes from something one of our teachers said when demonstrating a technique: ”Now we could hit here or kick here… but we won’t do it because we are nice people in here.” And then the rest of us started to say it all the time.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kivoja ihmisiä

  1. daito-ryu on aikidon ei niin salainen paha veli, joka heittelee viholliset niskoillensa ja hyppää perään pitäen edelleen ranteista kiinni vääntääkseen nekin rikki ja laskeutuu yhdellä polvella aatamin omenalle, ihan vaan koska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *