Lohikäärmeitä 3

DRAGONS 3

Lisää minulle ehdotettuja lohikäärmeitä! Katariina oli miettinyt mahdollisimman epälohikäärmemäisiä eläimiä ja päätynyt kirahviin ja siiliin – tässä siis kirahvilohikäärme ja siililohikäärme. Ihan hyviä lohikäärmeitä niistäkin sai.
More dragons suggested to me! Katariina had thought which animals are as un-dragon-like as possible and suggested a giraffe and a hedgehog for inspiration – so here you have a giraffe dragon and a hedgehog dragon. They made pretty good dragons as well.

Kyyemo ehdotti myös valkoposkihanhilohikäärmettä, joten tässä vielä sellainenkin.
Mother Viper suggested a barnacle goose dragon so here’s one of them too.

Jos vielä löytyy hyviä ideoita, niin saa yhä ehdottaa!
If you have more good ideas, do suggest them in the comments!

6 vastausta artikkeliin ”Lohikäärmeitä 3

  1. Hehhee, näistäkin tulee varmasti hauskoja lohikäärmeitä 😀 Tosin ne joutuvat nyt odottelemaan vuoroaan syyskuulle, mutta ovat työlistalla.

  2. Uu, kirahvilohikäärmeellä on asennetta! Siililohikäärme taas näyttää …no, aika lailla lähinnä siivekkäältä siililtä. Jolla on pitkä häntä. Söpö sinänsä, mutta en kyllä välttämättä tuota lohikäärmeeksi tunnistaisi… :/

    Mutta jottei ihan pelkästään kritisoimiseksi menisi, niin miten olisi väärinluettu siililohikäärme – eli siis sillilohikäärme? Siivekäs sipulisillipurkki ei sitten kelpaa, vaikka syöksisikin tulta (mikä olis kyllä aika …päheetä? Outoa? Molempia?). 😀

  3. Totta kyllä, että siililohikäärmeessä on paljon enemmän siiliä kuin lohikäärmettä :p

    Mutta sillilohikäärmeestä, jos siivekäs sipulisillipurkki ei kelpaa, niin mites sinappisilli? Silli on hankala eläin tällaiseen haasteeseen, kun siinä ei ole äkkiseltään ajateltuna kovin silmiinpistäviä piirteitä… Mutta otan tämän haasteena, ei se muuten hauskaa olisikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *