Lohikäärmeitä 4

DRAGONS 4

Lisää lohikäärmeitä! Heikki Morgan Hämäläinen ehdotti biisoni-, saimaannorppa- ja pesukarhulohikäärmeitä. Ainakin norppalohikäärmeellä on leppoisa meno. Mutta biisonilohikäärmeelle unohdin näköjään piirtää korvat, hups.
More dragons! Heikki Morgan Hämäläinen asked for bison, Saimaa ringed seal, and raccoon dragons. The seal dragon seems to take it easy. But it seems I forgot to draw ears for the bison dragon, whoops.

Lumihevonen ehdotti silkkiuikkulohikäärmettä. Siitä tuli aika söpön ja vaarallisen näköinen yhtä aikaa.
Snowhorse asked for a great crested grebe inspired dragon. This one is pretty cute and dangerous-looking at the same time.

Herra Brony ehdotti, että piirtäisin sillilohikäärmeen. Ja koska hän sanoi, etten saa piirtää siivekästä sipulisillipurkkia, piirsin tietysti juuri sen. Herra Brony myös sanoi, että siililohikäärmeessäni oli liikaa siiliä ja liian vähän lohikäärmettä, joten tein lohikäärmemäisemmän siililohikäärmeen.
Mr Brony suggested a herring dragon. And because he said I’m not to draw a jar of herring with wings that’s of course exactly what I drew. Mr Brony also said that my hedgehog dragon has too much hedgehog and too little dragon in it, so I made a new, more dragon-y hedgehog dragon.

6 vastausta artikkeliin ”Lohikäärmeitä 4

  1. Hei meillä ois sulle seuraava piirustushaaste! (Jos innostaa ^__^)

    Sähän tiedät, että maailma oli ennen mustavalkoinen? Että kaikki vanhat valokuvat on mustavalkoisia, koska maailma nyt vaan oli sellainen. Sitten hiljalleen asiat alkoivat muuttua värillisiksi.

    Mutta prosessi on vieläkin kesken. Osa eläimistä on vieläkin mustavalkoisia, ja vasta kehittymässä värillisiksi – seeprat, pandat, kissamakit…

    Osaatko biologina päätellä, minkä värisiä niistä on tulossa?

    • Ooooohhh, miten mahtava piirustushaaste! <3

      Mähän olen aikaisemmin piirtänyt mustavalkoisia eläimiä, jotka löytyvät täältä, mutta sarja jäi kesken. Mutta nyt voisin palata mustavalkoisten pariin JA miettiä, millaisia niistä tulee värillisinä! Oijoi!

      Seeprojen, pandojen ja kissamakien lisäksi mustavalkoisia (kutakuinkin) ovat ainakin monet pingviinit, tunturipöllöt, kattohaikarat, miekkavalaat ja harakat – millaisiakohan keksin niistä piirtää? Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *