2021 Inktober 1-7

Inktober on Jake Parkerin luoma piirustushaaste, jossa pitää piirtää jotakin musteella, tussilla, huopakynällä tai kuulakärkikynällä joka päivä lokakuun ajan. Itse käytän pullomustetta ja piirtoterää. Koska olen jo muutamaan kertaan tehnyt tämän haasteen, niin miksi en nytkin! Jälleen postaan Inktober-raapustuksiani kerran viikossa tänne blogiin. Olen käyttänyt virallista vinkkilistaa inspiraationa kuviin ja merkinnyt sanan kuhunkin teokseen.
Inktober is a drawing challenge created by Jake Parker. In it, you have to draw something with ink, fineliners, sharpies or ball-point pens every day in October. I’ve used bottled ink and a drawing tip. Since I’ve already done this a few times, why not this year, too! I will again post my Inktober drawings here in my blog once a week. I’ve used the official prompt list for inspiration and marked the prompt word in each drawing.


#Inktober #Inktober2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *