Inktober 2018, 1-7

Lokakuu on mustekuu! Inktober on siis Jake Parkerin luoma piirustushaaste, jonka tavoitteena on piirtää lokakuun aikana päivittäin jotain musteella, tussilla tai kuulakärkikynällä. ”Virallisen vinkkilistan” seuraaminen on vapaaehtoista ja tulkitseminen vapaata. Olen merkinnyt kuviin kunkin päivän vinkkisanan. Julkaisen omia Inktober-teoksiani täällä blogissa erilaisina köntteinä (koska en vaivaudu päivittäin).

October is Inktober! Inktober is a drawing challenge by Jake Parker. The idea is to draw something with ink, brush pens or ballpoint pens very day in October. Following the official prompt list is voluntary and you are free to interpret it any way you like. I have marked the prompt word in every drawing I’ve made. I post my Inktober drawings in groups here in my blog (because I don’t bother to do so daily).
KM_C227 Q76
KM_C227 Q76KM_C227 Q76

#Inktober #Inktober2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *