Kelmien kuukausi: A

A MONTH OF VILLAINS: A

ARPINAAMA – SCARFACE (Kaukametsän pakolaiset – The Animals of Farthing Wood)

Arpinaama on lapsuuteni fiktiivisiä pahiksia, lempi-TV-sarjani toisen kauden pääkelmi. Arpinaama oli Valkopeuran puiston sinikettujen johtaja, jota korpesi todella pahasti, kun hänen alueelleen saapui uusia asukkaita. Eikä se tietenkään johtanut mihinkään hyvään kummankaan osapuolen kannalta.

Scarface was the fictional villain of my childhood, the main bad guy of season two of my favorite TV show. Scarface was the leader of the blue foxes of White Deer Park, and he did’t take it too well when there were newcomers in his area. And this, of course, didn’t lead to anything good for either of the parties.

The Animals of Farthing Wood written by Colin Dann, tv series by European Broadcasting Union.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *