Kulkemisen kuukausi – bonus!

MONTH OF MOVING – BONUS!

”To celebrate leap day I will present to you a couple of vehicle that were cut from the actual list…” //
AT-AT (Star Wars), Transporter (Star Trek) //
Skulduggery Pleasant’s Bentley (Skulduggery Pleasant), Crowley’s Bentley (Good Omens), The Fowl Bentley (Artemis Fowl) (What is it with everyone having a Bentley? Is it really that fine a car? (Not sponsored.)) //
Batmobile, several types (Batman), Port key (Harry Potter), Hot air balloon (Highness) //
Skating (TMNT), X-wing (Star Wars) //
”So there.”

3 vastausta artikkeliin ”Kulkemisen kuukausi – bonus!

  1. Wikipedia sanoo, et Bentley on peribrittiläinen luksusautomerkki. Koska Jamppa Bond ajaa jo Aston Martinia, ni Bentley lienee sit lopuille cooleille briteille eli irkuille tarpeeks omaperäinen, ylellinen ja kansallisylpeyden herättävä kulkuneuvo. Tosin Rollsikin on brittiläinen, et tiedä sit miks Bentley on parempi…?

    Mun piti aikoinaan siteerata Wikipediaa myös DeLoreanista, joita valmistettiin vain kahden vuoden ajan yhteensä noin 9000 kappaletta. Se on siis harvinainen ja siksi cool. Ja myös koska esiintyi suositussa elokuvasarjassa… Henkilökohtaisesti hieno DeLorean-kokemus oli, kun Ranskan-keväänä kävelin koululle vanhojen autojen kokoontumisajojen kautta ja aukiolla nökötti parkissa kolme DeLoreania rinnakkain. They actually move in herds!

    Ja vielä: Highneeessss <3<3<3

  2. Laskin että kuusi esittelemistäsi kulkemisen tavoista on minulle henkilökohtaisesti tuttuja (mukaanlukien putoaminen , tosin tyylittömästi ).Jos noista lopuista saisi valita jonkun , niin valinta olisi hyvin vaikea, mutta luulen ,että kyllä korva lopulta veisi voiton 🙂 .
    Mitenkäs olisi seuraavaksi ”syömisen ja juomisen kuukausi” tyyliin ”Lembasista marttiniin(ravistettuna, ei sekoitettuna.)?

    • Hmm, syöminkien kuukausi kuulostaa mielenkiintoiselta haasteelta! Pistänpä tuonne (IKJ:n) korvan taakse…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *