Ystävyyden kuukausi, osa 26

MONTH OF FRIENDSHIP, PART 26

LEGOLAS & GIMLI (Taru sormusten herrasta – The Lord of the Rings)
”I never thought I’d die fighting side-by-side with an Elf.”
”What about side-by-side with a friend?”
”Aye… I could do that.”


Ja viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä… kyllähän te kaikki tiesitte, että tämä on tulossa, vai mitä? Taru sormusten herrasta on täynnä hyviä ystävyyssuhteita, mutta kukaan ei liene yläättynyt siitä, että Gimli ja Legolas pääsivät listalle. Nämä kääpiö ja haltia aloittivat tuttavuutensa nätisti sanoen epäluuloisina tosiaan kohtaan toisen rodun takia, mutta yhteiset seikkailut tekivät heistä erottamattomia ystävyksiä. Ja onhan tuo sitaatti täyttä kultaa.

And last but definitely not least… you all knew this was coming, right? The Lord of the Rings is full of good friendships but no one can be surprised that Gimli and Legolas made it to this list. These Dwarf and Elf started off being very suspicious towards each other, to put it mildly, just because of their race but shared adventures made then inseparable friends. And that quote is pure gold.

The quote above by Gimli and Legolas in the movie The Return of the King.
The Lord of the Rings written by J. R. R. Tokien

Yksi vastaus artikkeliin ”Ystävyyden kuukausi, osa 26

  1. Sokerit pohjalla! Niin, onhan LOTR:ssa ystävyyssuhteita: Frodo ja Sam, Merry ja Pippin, Aragorn ja Legolas ja myös Gandalf ja Bilbo. Mutta kyllä Legolaksen ja Gimlin ystävyys on mahtavaa, luultavasti juuri epätodennäköisyytensä ja kitkaisen alkunsa vuoksi !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *