Tursas

OCTOPUS

Olenko maininnut, että pääjalkaiset ovat mahtavia?
Have I mentioned that I think Cephalopods are awesome?

Olen viime aikoina tykästynyt sävytetylle paperille piirtämiseen. Erilaiset värit toimivat esimerkiksi ruskealla paperilla jotenkin todella hyvin ja luonnollisesti, ja tukevalle paperille voi käyttää eri tekniikoita sulavasti yhdessä (tässä on alkoholipohjaisia tusseja, mustaa vesiliukoista tussia, lyijykynää, puuvärejä ja värillistä pullomustetta). Näiden piirtäminen on todella hauskaa ja jotenkin vapauttavaa.
Lately, I’ve really come to like drawing on colored (or mid-tone) paper. Different colors work really well and naturally on, for example, brown paper, and on sturdier paper I can easily mix different mediums (here I’ve used alcohol markers, black water-based fineliner, pencil, colored pencils and colored liquid ink). Drawing these is a lot of fun and somehow liberating.

Minusta on joskus hirveän hauskaa ottaa kuvia teoksista, kun ne ovat vielä kesken, jotta voin katsoa jälkikäteen, miten työprosessi on edennyt.
I sometimes like to take pictures of my artworks while working on them so that I can check them afterwords to see the working process.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *