Matkustamisen kuukausi loppuu!

A MONTH OF TRAVELLING ENDS!

”And we’re back!” //
”Thanks, friend!” ”By all means.” //
”Well, that was quite a few places to go to.” //
”Some would be interesting to visit but not to stay. Some would be merely ’interesting’ to visit. Some I could move to live in.” //
”As per tradition, the question is: what fictional places would you like to visit?” //
”Share you thoughts in the comments!” //
”And do tell if you have ideas for new ”Month of X” challenges. These take quite a lot of work but I do like these challenges – I hope you do, too!”

Kurkkaus kulissien taakse! Tämä lappunen sisältää suunnitelmani paitsi Matkustamisen kuukauteen, myös Perheiden kuukauteen. Kuten huomaatte, ideointiprosessini on, öh, mitä on. Myös ehkä huomaatte sen, että Matkustamisen kuukausi on itse asiassa ollut suunnitelmissa jo ennen Perheiden kuukautta. Lapun kääntöpuolella on mm. suunnitelmia Yhteismaan ongelma -runon suomennokseen.
Behind the scenes stuff! This piece of paper includes my plans not only for A Month of Travelling but also for A Month of Families. As you can see, my planning process is, um, what it is. You may also notice that A Month of Travelling has been work-in-progress even before A Month of Families. On the other side of this paper are for example plans for the Finnish translation of the Tragedy of the Commons poem.

8 vastausta artikkeliin ”Matkustamisen kuukausi loppuu!

  1. Minä haluaisin matkustaa noihin paikkoihin, missä asutaan juuret syvällä maassa mutta pää pilvissä! Eli Kashyykille (vai Kashyykiin?) ja Lothlorieniin . Harmi vain että kummassakin paikassa ilmeisesti on asukkaat, jotka eivät kummemmin perusta turisteista : ( . Ehkä jos onnistuisin jotenkin tekemään itseni hyödylliseksi tai peräti välttämättömäksi asukkaille …. Miten ollaan hyödyksi wookieille ja haltioille?

    • Kashyyyk (huom: kolme Y:tä!) on kyllä myös minun listani top 3:ssa paikoista, joissa ihan oikeasti olisi mahtavaa käydä! (Redwall tietysti myös, ja kolmas paikka on vähän vaihtuva…) Wookieiden kanssa voisi kyllä varmasti tulla juttuun, ja wookieilla on hyvin laaja perhekäsitys, eli jos pääsee osaksi jonkun wookieen perhettä tai ystäväpiiriä, on aina tervetullut kylään. Ehkä voisi opetella ymmärtämään wookieta ja toimia tulkkina heidän ja muun galaksin välillä?

      Lorienin haltioiden kanssa ei sitten niin helposti kaveeratakaan…

  2. Mulla olis mielessä tällainen Suuri Kaukaisen Galaksin uimaleiri, eli että kävis polskimassa Kaminolla, Naboolla, Pabulla ja siinä itsevalaisevassa luolalammessa, mihin Tech ja Omega putos 😀

    • Mä lähden mukaan ja tuon snorkkelin ja vedenkestävän kameran! Tosin pitää muistaa, että aina on jossain isompi kala…

  3. Miu ykkösvalinta ois Kiekkomaailma (Discworld, Terry Pratchett), ja melkei iha minne vaan siellä! Muita paikkoja mis haluisin käydä on Redwall, Derkinhovi ja/Tai Chrestomancin maailma (Diana Wynne Jones) Tottakai näitä on enemmänkin mutta nuo on sellaset pitkäaikaset joita aina kaihostelee…!

    • Mulla oli myös Kiekkomaailma ja/tai Ankh Morpork mun idealistalla, mutta ne jäi lopulta pois, koska olen lukenut Pratchettia todella vähän (vain Men at Armsin, joka tosin oli todella hyvä kirja), tosin olisi kyllä listalla lukea lisääkin.

      Diana Wynne Jonesilta olen tainnut lukea vain Liikkuvan linnan (toki myös nähnyt sen Ghiblin animaation), mutta pitänee laittaa hänenkin teoksiaan lukulistalle!

      Ja Redwall tietysti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *