Kulkemisen kuukausi: D

MONTH OF MOVING: D

LENTÄVÄ DeLOREAN – FLYING DeLOREAN (Paluu tulevaisuuteen – Back to the Future)
”The way I see it, if you’re gonna build a time machine into a car, why not do it with some style?”

Paluu tulevaisuuteen -leffojen aikakone, DeLorean-urheiluautoon rakennettu varsin epäluotettava vekotin on varmaankin ainoa syy siihen, että kukaan enää tunnistaa koko automerkkiä. Komeus muuttui vielä astetta mahtavammaksi, kun se alkoi lentää. DeLoreanin seuraaja oli lentävä veturi, jossa oli enemmän tilaa sisällä, mutta siitä ei tullut yhtä ikonista kulkupeliä.

The time machine from the Back to the Future trilogy, a rather unreliable device build in a DeLorean sports car, is probably the only reason anyone even knows this car brand anymore. The time machine became even more awesome when it started to fly. DeLorean’s successor was a flying railway engine. It has more room indoors but it didn’t become as iconic as the DeLorean.

The quote by Dr Emmet Brown in Back to the Future
Back to the Future directed by Robert Zemeckis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *