Kulkemisen kuukausi: N

MONTH OF MOVING: N

NAUTILUS (Sukelluslaivalla maapallon ympäri – Twenty Thousand Leagues Under the Sea)
”Steam seems to have killed all gratitude in the hearts of sailors.”

Nautilus on kapteeni Nemon sukellusvene, jolla kapteeni kumppaneineen matkusti maapallon ympäri. Matkalla nähtiin kiehtovia mereneläviä ja kuljettiin Etelämantereen jäätiköiden ali – tosin happi oli vähällä loppua sillä reissulla. Nautilus on kirjoitusaikansa tyylin mukaisesti sisustettu yleellisesti, jotta matkustajilla olisi kaikki mukavuudet käytössään merenpinnan allakin. Siinäpä todella kulkuneuvo, jonka kyytiin tämä biologi mielellään hyppäisi!

Nautilus is Captain Nemo’s submarine that took the Captain and his friends on a trip around the world. Along the way they saw fascinating sea creatures and traveled under the ice of South Pole – though they nearly ran out of oxygen there. According to the time period when the adventure was written, Nautilus is luxuriously decorated so that its passengers have all the necessities to enjoy even under the sea. Now here’s a method of transport this biologist sure would like to try!

The quote from Twenty Thousand Leagues Under the Sea
Twenty Thousand Leagues Under the Sea by Jules Verne

2 vastausta artikkeliin ”Kulkemisen kuukausi: N

  1. Paras kulkuneuvo ikinä <3__<3

    On kyllä pettymys, että nyky-sukellusveneet tai -avaruusalukset on vain varjoja näistä fiktiossa kehitellyistä tilavista ja ylellisistä versioista..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *