Inktober 2023, 29-31

Ja viimeiset StarWarsToberin tuotokset.
And the last art of my StarWarsTober.


Yhdessä Bad Batchin jaksossa päähenkilöt seikkailevat tuhoutuneen tähtituhoojan moottoreissa (se oli tietysti Tasavallan alus eikä Imperiumin, kuten tässä kuvassa). Pisti pohtimaan, kuinka järjettömän kokoisia ne alukset ovat.
In an episode of The Bad Batch the main characters end up in the engines of the wreckage of a star destroyer (it was Republic though, not Imperial like in this image). Made me really think how ridiculously huge those ships are.


Rebels-sarjan Hera on mainio hahmo. Oikeastaan kaikki sarjan päähenkilöt juoksevat paljon, jopa Chopper, jolla ei oikeastaan edes ole jalkoja.
Hera from the Rebels series is a really good character. Actually all the characters from that show run a lot, even Chopper, and he doesn’t even really have legs.


Jedin paluun loppukohtaus, yksi parhaista elokuvasarjojen lopuista ikinä. Kaipa tämä on myös hyvä tapa lopettaa StarWarsTober. Aloitin piirtämällä George Lucasin kirjoittamassa Star Warsia, ja lopetin siihen, mihin Anakinin tarina loppui. En oikeasti suunnitellut sitä näin, tajusin vain tämän piirrettyäni, että meni aika hyvin näin. Tai, kuten George Lucas ehkä sanoisi, se on kuin runoutta, se rimmaa.
The ending of The Return of the Jedi, one of the best endings to a movie series ever. I guess this is also a good way to end my StarWarsTober. I started off by drawing George Lucas writing Star Wars, and finished off at the end of Anakin’s Story. I really didn’t plan this in advance, just realized after drawing this that it turned out pretty nicely. Or, as George Lucas might put it, it’s like poetry, it rhymes.

Bonus: piirustusvälineitä kulissien takaa!
Bonus: drawing equipment from behind the scenes!

Suurimman osan kuvista tussasin pullomusteella käyttäen musteeseen kastettavaa kynää. Minulla on muutamia vaihdettavia teriä siihen. Lautasen tuhosin käyttämällä sitä musteen laimentamiseen vedellä saadakseni harmaasävyjä aikaan. Onneksi kyseessä on vanha lautanen, joka sopii tähän hommaan hyvin. Kuvassa vasemmalla on muutamia alkoholipohjaisia tusseja, joita käytin kuun lopussa matkoilla ollessani: pari erilaista harmaata, musta sekä väritön tussi, jota voi käyttää sävyjen sekoittamiseen. Lisäksi muutamia ohuita mustia ja harmaita tusseja sekä ilman muuta lyijytäytekynä ja kumi – niillä aloitan lähes kaikki taideteokseni.
I inked most of my drawings with bottled ink using a dip pen for which I have some changeable nibs. I pretty much ruined that plate when I used it to dilute ink to get greys. Luckily, it’s an old plate that’s just fine for art. On the left there are some alcohol-based markers I used towards the end of the month when I was travelling: a couple of different greys, a black and a colorless one to blend other colors together. In addition to those there are some black and grey fineliners and of course a mechanical pencil and an eraser – I use them to start almost all of my artworks.

Siinä oli Inktober tältä vuodelta, katsotaan, mitä ensi vuonna!
That was Inktober for this year, we’ll see what next year brings!

Star Wars by Lucasfilm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *